Elrejtett titkos üzenet

Szabaduló szoba egy óriási könyvben

Elrejtett titkos üzenet

Szabaduló szoba egy óriás könyvben

The  secret  message

Egyedülálló, mobil, logikai
és ügyességi játék csapatépítéshez.

1:10 méretarányban lekicsinyített szabaduló szoba
egy hatalmas könyvben elhelyezve.

Egy beépített kamerarendszer a
a szoba titkainak felfedezésére.

Egy távirányítható robotkar
a titkos üzenet megszerzéséhez.

A könyv szállítható formában biztosítja a szabadulószobák hangulatát.

Az interaktív játék célja, hogy izgalmakkal teli, felejthetetlen kikapcsolódást nyújtson a résztvevőknek és erősítse a hatékony csapatmunkához szükséges képességeket.

A szerencsét próbáló csapat tagjai a könyv logikai és ügyességi feladatait megoldva, csak egymással szorosan együttműködve képesek eljutni a végcélhoz, a titkos üzenet megszerzéséhez.

A teljes játékmenet 30-100 perc szórakozást nyújt a résztvevőknek.

A játék gyorsan visszarendezhető, így egymás után több csapat is lejátszhatja.

Ajánlott életkor: 7-99.

A játék kiváló szórakozást nyújt felnőtteknek, míg a feladatokat felnőtt segítséggel gyerekek is meg tudják oldani.

Játékosok létszáma: 2-6 fő/csapat

Információk rendezvényszervezőknek

Kis helyigénye, egyszerű szállíthatósága és gyors telepíthetősége miatt bármilyen rendezvényhelyszínen könnyen üzembehelyezhető, ahol 230 V és fedett terület rendelkezésre áll.

Egyedi igény esetén a The Secret Message játék utolsó rejtekhelyére elrejthető bármilyen üzenet, köszöntés vagy akár ajándékcsomag is.  A rejtekhely belső mérete: 23cm x 42cm x 30cm (Magasság, szélesség, mélység).

A játék automatikus segítségekkel támogatja a csapat sikeres küldetését, ezeknek a mentőöveknek a megjelenése igény szerint tiltható. A The Secret Message feladatai és a képernyőkön megjelenő szimbólumai nyelvfüggetlenek.

A játék egyik különlegessége, hogy valamelyik résztvevő a játék irányítója lehet, ha rácsatlakozik a The Secret Message saját rendszerére (számítógéppel vagy okostelefonnal), megnézheti a feladatok megoldását és eldöntheti, hogy mikor segít a játékosoknak.

 

Játékunk felhasználható bármilyen magán- vagy céges rendezvényen kiegészítő szórakozásként, vagy akár csapatépítő tréningek egyik elemeként is. Csapatépítéshez igény esetén szakképzett coach-ot tudunk ajánlani.

Amennyiben játékunk felkeltette érdeklődését, személyes találkozó során élőben is megmutatjuk a játékot, hogy a továbbiakban bizalommal ajánlja azt partnereinek!

Telefonszámunk: