A nagy kincsesládák rejtélye

furfangos feladványokkal megpakolva

A nagy kincsesládák rejtélye

furfangos feladványokkal megpakolva

Gubancposta

Kitelepíthető, interaktív logikai játék
csapatépítéshez és baráti társaságoknak

GubancPosta játékunk hordozható formában biztosítja a szabadulószobák hangulatát. Az interaktív, beszélő játék célja, hogy a szerencsét próbáló csapat a lakatok kinyitása után egyre közelebb kerüljön a végcélhoz, az elrejtett ajándék megszerzéséhez.

A játék beépített érintőképernyője egyedi módon biztosítja a tökéletes játékélményt. A játék magyar nyelven ismerteti a szabályokat, illetve egy-egy feladat teljesítése után megdícséri a csapatot.

És ha ez még nem lenne elég, GubancPosta játékunkhoz csatlakozni lehet számítógéppel vagy okostelefonnal. Pár egyszerű lépéssel elérheted a GubancPosta WiFi hálózatát és máris Te lehetsz a játék irányítója. Ebben az esetben láthatod a játék aktuális állását, megnézheted az éppen teljesítendő feladatot. A súgóban elolvashatod a feladat megoldását és Te döntheted el, hogy mikor segítesz a játékosoknak, és mikor nem.

Nézd meg a rövid, bemutatkozó videót!

A kitelepülés ideje alatt több csapat is végigjátszhatja a játékot, ezért a megfelelő visszarendezést a képernyőn megjelenő részletes fényképes útmutató segíti.

Játékidő: 20-80 perc

Ajánlott korosztály: 7-99

Játékosok száma: 1-5

Telefonszámunk: